<

Arkiva shkresore & protokoll

Koordinatori për të drejtën e informimit në UART

Kontakt:

Email: bnj@uart.edu.al
Tel: +355 68 40 10 658

Adresa:

Drejtoria e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore dhe Informacionit, P-A, 
Universiteti i Arteve,  
Sheshi "Nënë Tereza", nr. 2, 1019, Tiranë, Shqipëri

Orari i ofrimit të shërbimit:

  • E Hënë - E Enjte 08:00-16:00
  • E Premte 08:00-14:00