Njoftime për Aplikime

27 06 2024
Thirrje e hapur për studentët e Dizajnit Grafik - Krijimi i logos së përhershme të Samitit të Berlinit për Ballkanin Perëndimor

18 04 2024
Thirrje për aplikime, Konkursi Kombëtar Teatror Rinor

27 02 2024
Njoftim për kompozitorët - Edicioni i 12-të i konkursit ndërkombëtar të muzikës së dhomës Franz Schubert dhe Muzika Moderne

15 02 2024
Audicioni për Youth Mediterranean Orchestra, pjesë e Festival of Aix en Provence

7 02 2024
Thirrje për aplikime - The Western Balkans Youth Orchestra

26 09 2023
Thirrje për artistët e Ballkanit Perëndimor

13 09 2023
Edicioni i dytë i Konkursit për Kompozitorët e Rinj CESK ZADEJA

23 08 2023
Thirrje për aplikime, programi OneBeat

15 05 2023
Thirrje për studentët - Projekti Fillo me një ide – Fito një internship në Bashkinë Tiranë

25 04 2023
Thirrje për aplikime, Konkursi Ndërkombëtar Claudio Scimone 2023

23 02 2023
Konkursi i 26 - të ndërkombëtar i pianos Mauro Paolo Monopoli Prize

10 02 2023
Konkursi Ndërkombëtar i Muzikës në Vjenë

6 02 2023
Thirrje për studentët e Fakultetit të Muzikës për aplikime në projektin OneBeat Virtual 4

5 06 2022
Thirrje e hapur në programin Art-Kulturë dhe Trashëgimi Kulturore

24 05 2022
Thirrje për pjesëmarrje në konferencën Evropiane Student Services in a Digital Age

12 05 2022
Ftohen studentët e Departamentit të Interpretimit në Fakultetin e Muzikës të regjistrohen dhe të marrin pjesë në projektin FAMES

6 05 2022
Konkursi Ndërkombëtar i Kompozicionit 2022 “Valentino Bucchi”

26 04 2022
Konkursi i 41 Ndërkombëtar i Violinës RODOLFO LIPIZER PRIZE

20 04 2022
Thirrje për pjesëmarrje në Konkursin e Punimeve Kërkimore - 3

13 04 2022
Thirrje për aplikime, FONDI I KRIJIMTARISE PER KOMPOZITORET E RINJ

5 04 2022
THIRRJE E HAPUR - LES BALKANNES

31 03 2022
Thirrja për aplikime për programet Fulbright

25 03 2022
Thirrje për projekt-propozime sociale nga Klubet e Studentëve në Shqipëri

25 03 2022
Konkursi i 19-të Internacional për Muzikantët e Rinj

1 03 2022
Thirrje për pjesëmarrje në konkursin 1927 Artspace

1 03 2022
Thirrje për pjesëmarrje në konkursin Orpheus Talents

4 02 2022
Ftesë për pjesëmarrje në audicionet e zhvilluara nga stafi i Youth Mediterranian Orchestra për instrumentet e orkestrës

22 01 2022
Bursa studimi në Indi

1 12 2021
BASICS - Edicioni i 14-të i Konkursit Ndërkombëtar të Dizajnit Trieste Contemporanea

4 11 2021
Thirrje e hapur Ministria e Kulturës për aplikim dhe realizimin e Logos, e cila do të jetë simbolikë përfaqësuese, përgjatë kremtimit të “Javës së Flamurit”

28 10 2021
Thirrje për konkurs: Bayreuth-Scholarships dhe Richard-Wagner-Talenti i Ri-Çmimi 2022

19 10 2021
Konkursi Ndërkombëtar për instrumentet e harqeve CANTABILE e PRESTO

13 08 2021
Edicioni i Dytë i Konkursit Ndërkombëtar të Interpretimit të Muzikës Bashkëkohore për interpretues solistë, formacione vokale ose formacione instrumentale

21 05 2021
Bursa Nderkombetare e Bundestag-ut Gjerman - IPS

10 05 2021
Edicioni i dytë i konkursit muzikor YOUNG LUDWIG YOUTH MUSIC

22 04 2021
Thirrje për aplikime drejtuar studentëve të UART - vend vakant pune, Fashion Designer & Art dhe Creation Director

13 04 2021
Thirrje për aplikime për pjesëmarrje në konkursin artistik ALBANIA-U.S. A CELEBRATION OF FRIENDSHIP

9 04 2021
Thirrje për studentët e Fakultetit të Muzikës për pjesëmarrje në projektin DITËT E KULTURËS PA KUFI

25 03 2021
Thirrje për aplikime në kuadër të projektit Arti Përmes Vështrimit të të Rinjve

24 03 2021
Edicioni i 40-të i Konkursit Internacional për Violinë PREMIO RODOLFO LIPIZER

16 03 2021
Master Klase dhe Turi i Koncertit Ndërkombëtar - Colluvio 2021

26 02 2021
Konkursi i III-të Ndërkombëtar i Muzikës në Vjenë

11 11 2020
Thirrje për Aplikime – Gara e Studentëve – Sfida COVID19

7 10 2020
Thirrja ndërkufitare për të përzgjedhur artistë për shkëmbim, për tregtimin e produkteve të museve në kuadër të PROJEKTIT “MONET – culture in MOtion in adriatic NETwork of Musem”

24 09 2020
Akademia e 12-të Ndërkombëtare e Ansamblit dhe Kompozitorëve të Muzikës Bashkëkohore 2021 si dhe Konkursi Ndërkombëtar i Kompozicionit të impulseve

16 09 2020
Mundësi punësimi pranë televizionit A2 CNN

10 07 2020
Audicioni Ndërkombëtar Orkestral nga Universiteti i Muzikës Samnium

5 05 2020
Hapen thirrjet për projektin HAMLET - Konkurs për zgjedhjen e 10 shkrimtarëve të rinj për evidentimin e vlerave të territorit përmes tregimeve të shkurtra

20 04 2020
Informacion për Konkursin Ndërkombëtar të 39-të të Violinës RODOLFO LIPIZER PRIZE

14 04 2020
Konkursi Ndërkombëtar FRANZ SCHUBERT AND MODERN MUSIC – Graz, Austri

14 04 2020
Thirrje për aplikime në kuadër të Projektit RRUGETIMI DREJT IDENTITETIT të mbështetur nga programi Creative Europe i Komisionit Europian

9 04 2020
Thirrje për aplikime në Festivalin Ndërkombëtar të Filmit në Marsejë

25 02 2020
Thirrje për pjesëmarrje në konkursin e karikaturës me temë - As i vjetër e as i ri, jam thjesht Lek - organizuar nga Banka e Shqipërisë

13 02 2020
FESTIVALI NDËRKOMBËTAR I SHKOLLAVE TEATRORE 12-17 QERSHOR 2020

11 02 2020
Njoftohen studentët e UART mbi mundësi punësimi pranë televizionit A2 CNN

10 02 2020
Kurset e gjuhës gjermane në vitin 2020 mundësuar nga “Free State of Bavaria” - Bursat përfshijnë tarifat e shkollimit, akomodimin dhe ushqimin.

21 01 2020
Ministria e Kulturës hap thirrjet për projekte kulturore për vitin 2020

21 01 2020
Shpallje konkursi, për përzgjedhjen e dy artistëve shqiptarë, që do të jenë pjesë e “MEDITERRANEA 19 – SCHOOL OF WATERS”, Bienalja e Artistëve të Rinj

10 12 2019
Ftesë për studentët e FM për të aplikuar në programin OneBeat

6 12 2019
Ftesë për pjesëmarrje në workshop-in UNA LUXURY SUITE PER AQUATIO CAVE LUXURY HOTEL & SPA

6 12 2019
Ftesë për aplikime, mundësi punësimi për studentët e diplomuar në UART pranë televizionit A2 CNN

25 11 2019
Ftesë për aplikime, Bursa studimi nga Ansambli BALTHASAR NEUMANN

19 11 2019
Konkursi i 12-të ndërkombëtar i Pianos, CITTA DI TREVISO

8 11 2019
Konkursi i 2-të Ndërkombëtar i Muzikës në Vjenë

2 07 2019
Konkurse kompozimi për Kanto dhe PIANO TRIO 2020

20 06 2019
Thirrje e hapur nga Teatri i Akademisë së Muzikës dhe Artit Skenik “Janáček (JAMU) në Bërno të Republikës Çeke

20 06 2019
Shpallet edicioni i 36-të i festivalit muzikor “musicaRivafestival” – Takim Ndërkombëtar i Muzikantëve të Rinj, i cili do të zhvillohet në datat 20 korrik deri më 3 gusht 2019

30 05 2019
TIRANA COMPOSITION ACADEMY 2019, thirrje për aplikime

3 05 2019
KURSET VERORE NDËRKOMBËTARE TË MUZIKËS 2019, SAN MARINO

24 04 2019
INTERNATIONAL MENDELSSOHN SUMMER SCHOOL FESTIVAL

24 04 2019
Shkolla Verore e Artit A r t Q u a k e

15 04 2019
Konkursi Lirik Giuditta Pasta SARONO INTERNATIONAL

6 03 2019
Thirrje për aplikime për doktoraturë, PhD Technology Driven Sciences: Technologies for Cultural Heritage (Tech4Culture)

4 03 2019
DITËT SPANJOLLE, 4-12 Mars 2019 - Prezantime, Leksione, Workshop-e, MasterClass-e, Koncerte, Premiera Botërore

19 02 2019
Audicione për përzgjedhjen e aristitëve të rinj, për të marrë pjesë në Festivalin Ndërkombëtar NEI SUONI DEI LUOGHI

7 02 2019
Festivali Europian i Regjizorëve të rinj, 2019

31 01 2019
Konkurs i Kompozicionit, TORRE DELLA QUARDA, edicioni 2019

1 11 2018
Thirrje për aplikime - Konkursi i kompozicionit DYCE, zbulimi i kompozitorëve të rinj Europianë

1 11 2018
Thirrje për aplikime - Konkursi i parë ndërkombëtar i Muzikës në Vienë

17 05 2018
Thirrje per pjesëmarrje drejtuar studentëve të kompozicionit, Cross Roads organizuar nga Universiteti Mozarteum i Salzburgut.

25 04 2018
ÇMIMI “PJETËR GACI”, EDICIONI XVII 10-13 MAJ 2018 - TEATËR “MIGJENI”, SHKODËR, SHQIPËRI

20 03 2018
Njoftim i Institutit Italian të Kultures mbi lëshimin e Bursave të Studimit të ofruara për studentët Shqiptarë për vitin akademik 2018-2019

17 02 2018
Audicion live për përzgjedhjen e instrumentistëve shqiptarë për të marrë pjesë në festivalin ndërkombëtar të muzikës Nei Suoni dei Luoghi, në Verën e 2018

7 12 2017
The 2018 Salvatore Martirano Memorial Composition Award

2 06 2017
Ftesë për pjesëmarrje - Master Class - Festival & Academic des CIMES

1 03 2017
Edicioni i 12-te Konkursit Internacional i Te Rinjve THE MUSES, 5 -15 07/2017 ne SOZOPOL te BULLGARISE

23 02 2017
Mundesi aplikimi konkurimi ne programin e 23-te te Film Festivalit ne Sarajeve

13 02 2017
Konkursi Ndërkombëtar per Piano - Stamboll Orchestra

13 02 2017
Java nderkombetare studentore ne Beograd

8 02 2017
Edizioni i 71te i Konkursit "Comunità Europea" Teatrit Lirik Eksperimental Ii Spoletos

13 02 2017
Konkurse IMPULS 2017

25 11 2016
71st European Community - Competition for Young Opera Singers, 2017

16 11 2016
BJCEM - Hapet thirrja për aplikim në Mediterranea 18

15 11 2016
26th Music Competition - Fifth International Edition 2017

15 11 2016
International workshop for young composers - III Edition - Divertimento Ensemble, Bobbio (Piacenza, Italy)

15 11 2016
Thirrje per aplikime: 14th annual composition course this summer as part of the “UPBEAT” International Summer Music School in the town of Milna

3 10 2016
Konkursi Nderkombetar i Kompozicionit "Çmimi Valentino Bucchi"

23 09 2016
Mbështetje me bursë 6-mujore për studentët e Universiteteve Shqiptare

25 07 2016
Konkursi Ndërkombëtar i Kompozitorëve në Kryeqytetin Europian të Kulturës, Wroclaw 2016

13 07 2016
KONFERENCA “MUZIKOLOGJIA E RE” – PRAGË