<

Ekspozita ne Galerine FAP

Galeria FAP ne datat 30.04 - 07.05 ju fton ne ekspoziten "Andata - Ritorno"Ekspozita në fjalë për herë të parë mbledh nëntë artistë Shqiptarë të cilët kanë zgjedhur Italinë për shkollimin e tyre universitar.

Disa artistë të njohur e të tjerë të panjohur për publikun vendas, prezantohen në këtë aktivitet me zhanera të ndryshëm shprehës si video, pikturë, vizatim etj. Rastësisht bashkë, ata I “njëjtëson” vendi në të cilin studiuan dhe veprat janë krijime të cilat ata I kanë punuar nën influencën e një ambjenti kulturor, social e politik të “ndryshëm”.

Kuruar nga: Matilda Odobashi