Njoftime për Aplikime

21 05 2021
Bursa Nderkombetare e Bundestag-ut Gjerman - IPS

10 05 2021
Edicioni i dytë i konkursit muzikor YOUNG LUDWIG YOUTH MUSIC

22 04 2021
Thirrje për aplikime drejtuar studentëve të UART - vend vakant pune, Fashion Designer & Art dhe Creation Director

13 04 2021
Thirrje për aplikime për pjesëmarrje në konkursin artistik ALBANIA-U.S. A CELEBRATION OF FRIENDSHIP

9 04 2021
Thirrje për studentët e Fakultetit të Muzikës për pjesëmarrje në projektin DITËT E KULTURËS PA KUFI

25 03 2021
Thirrje për aplikime në kuadër të projektit Arti Përmes Vështrimit të të Rinjve

24 03 2021
Edicioni i 40-të i Konkursit Internacional për Violinë PREMIO RODOLFO LIPIZER

16 03 2021
Master Klase dhe Turi i Koncertit Ndërkombëtar - Colluvio 2021

26 02 2021
Konkursi i III-të Ndërkombëtar i Muzikës në Vjenë

11 11 2020
Thirrje për Aplikime – Gara e Studentëve – Sfida COVID19

7 10 2020
Thirrja ndërkufitare për të përzgjedhur artistë për shkëmbim, për tregtimin e produkteve të museve në kuadër të PROJEKTIT “MONET – culture in MOtion in adriatic NETwork of Musem”

24 09 2020
Akademia e 12-të Ndërkombëtare e Ansamblit dhe Kompozitorëve të Muzikës Bashkëkohore 2021 si dhe Konkursi Ndërkombëtar i Kompozicionit të impulseve

16 09 2020
Mundësi punësimi pranë televizionit A2 CNN

10 07 2020
Audicioni Ndërkombëtar Orkestral nga Universiteti i Muzikës Samnium

5 05 2020
Hapen thirrjet për projektin HAMLET - Konkurs për zgjedhjen e 10 shkrimtarëve të rinj për evidentimin e vlerave të territorit përmes tregimeve të shkurtra

20 04 2020
Informacion për Konkursin Ndërkombëtar të 39-të të Violinës RODOLFO LIPIZER PRIZE

14 04 2020
Konkursi Ndërkombëtar FRANZ SCHUBERT AND MODERN MUSIC – Graz, Austri

14 04 2020
Thirrje për aplikime në kuadër të Projektit RRUGETIMI DREJT IDENTITETIT të mbështetur nga programi Creative Europe i Komisionit Europian

9 04 2020
Thirrje për aplikime në Festivalin Ndërkombëtar të Filmit në Marsejë

25 02 2020
Thirrje për pjesëmarrje në konkursin e karikaturës me temë - As i vjetër e as i ri, jam thjesht Lek - organizuar nga Banka e Shqipërisë

13 02 2020
FESTIVALI NDËRKOMBËTAR I SHKOLLAVE TEATRORE 12-17 QERSHOR 2020

11 02 2020
Njoftohen studentët e UART mbi mundësi punësimi pranë televizionit A2 CNN

10 02 2020
Kurset e gjuhës gjermane në vitin 2020 mundësuar nga “Free State of Bavaria” - Bursat përfshijnë tarifat e shkollimit, akomodimin dhe ushqimin.

21 01 2020
Ministria e Kulturës hap thirrjet për projekte kulturore për vitin 2020

21 01 2020
Shpallje konkursi, për përzgjedhjen e dy artistëve shqiptarë, që do të jenë pjesë e “MEDITERRANEA 19 – SCHOOL OF WATERS”, Bienalja e Artistëve të Rinj

10 12 2019
Ftesë për studentët e FM për të aplikuar në programin OneBeat

6 12 2019
Ftesë për pjesëmarrje në workshop-in UNA LUXURY SUITE PER AQUATIO CAVE LUXURY HOTEL & SPA

6 12 2019
Ftesë për aplikime, mundësi punësimi për studentët e diplomuar në UART pranë televizionit A2 CNN

25 11 2019
Ftesë për aplikime, Bursa studimi nga Ansambli BALTHASAR NEUMANN

19 11 2019
Konkursi i 12-të ndërkombëtar i Pianos, CITTA DI TREVISO

8 11 2019
Konkursi i 2-të Ndërkombëtar i Muzikës në Vjenë

2 07 2019
Konkurse kompozimi për Kanto dhe PIANO TRIO 2020

20 06 2019
Thirrje e hapur nga Teatri i Akademisë së Muzikës dhe Artit Skenik “Janáček (JAMU) në Bërno të Republikës Çeke

20 06 2019
Shpallet edicioni i 36-të i festivalit muzikor “musicaRivafestival” – Takim Ndërkombëtar i Muzikantëve të Rinj, i cili do të zhvillohet në datat 20 korrik deri më 3 gusht 2019

30 05 2019
TIRANA COMPOSITION ACADEMY 2019, thirrje për aplikime

3 05 2019
KURSET VERORE NDËRKOMBËTARE TË MUZIKËS 2019, SAN MARINO

24 04 2019
INTERNATIONAL MENDELSSOHN SUMMER SCHOOL FESTIVAL

24 04 2019
Shkolla Verore e Artit A r t Q u a k e

15 04 2019
Konkursi Lirik Giuditta Pasta SARONO INTERNATIONAL

6 03 2019
Thirrje për aplikime për doktoraturë, PhD Technology Driven Sciences: Technologies for Cultural Heritage (Tech4Culture)

4 03 2019
DITËT SPANJOLLE, 4-12 Mars 2019 - Prezantime, Leksione, Workshop-e, MasterClass-e, Koncerte, Premiera Botërore

19 02 2019
Audicione për përzgjedhjen e aristitëve të rinj, për të marrë pjesë në Festivalin Ndërkombëtar NEI SUONI DEI LUOGHI

7 02 2019
Festivali Europian i Regjizorëve të rinj, 2019

31 01 2019
Konkurs i Kompozicionit, TORRE DELLA QUARDA, edicioni 2019

1 11 2018
Thirrje për aplikime - Konkursi i kompozicionit DYCE, zbulimi i kompozitorëve të rinj Europianë

1 11 2018
Thirrje për aplikime - Konkursi i parë ndërkombëtar i Muzikës në Vienë

17 05 2018
Thirrje per pjesëmarrje drejtuar studentëve të kompozicionit, Cross Roads organizuar nga Universiteti Mozarteum i Salzburgut.

25 04 2018
ÇMIMI “PJETËR GACI”, EDICIONI XVII 10-13 MAJ 2018 - TEATËR “MIGJENI”, SHKODËR, SHQIPËRI

20 03 2018
Njoftim i Institutit Italian të Kultures mbi lëshimin e Bursave të Studimit të ofruara për studentët Shqiptarë për vitin akademik 2018-2019

17 02 2018
Audicion live për përzgjedhjen e instrumentistëve shqiptarë për të marrë pjesë në festivalin ndërkombëtar të muzikës Nei Suoni dei Luoghi, në Verën e 2018

7 12 2017
The 2018 Salvatore Martirano Memorial Composition Award

2 06 2017
Ftesë për pjesëmarrje - Master Class - Festival & Academic des CIMES

1 03 2017
Edicioni i 12-te Konkursit Internacional i Te Rinjve THE MUSES, 5 -15 07/2017 ne SOZOPOL te BULLGARISE

23 02 2017
Mundesi aplikimi konkurimi ne programin e 23-te te Film Festivalit ne Sarajeve

13 02 2017
Konkursi Ndërkombëtar per Piano - Stamboll Orchestra

13 02 2017
Java nderkombetare studentore ne Beograd

8 02 2017
Edizioni i 71te i Konkursit "Comunità Europea" Teatrit Lirik Eksperimental Ii Spoletos

13 02 2017
Konkurse IMPULS 2017

25 11 2016
71st European Community - Competition for Young Opera Singers, 2017

16 11 2016
BJCEM - Hapet thirrja për aplikim në Mediterranea 18

15 11 2016
26th Music Competition - Fifth International Edition 2017

15 11 2016
International workshop for young composers - III Edition - Divertimento Ensemble, Bobbio (Piacenza, Italy)

15 11 2016
Thirrje per aplikime: 14th annual composition course this summer as part of the “UPBEAT” International Summer Music School in the town of Milna

3 10 2016
Konkursi Nderkombetar i Kompozicionit "Çmimi Valentino Bucchi"

23 09 2016
Mbështetje me bursë 6-mujore për studentët e Universiteteve Shqiptare

25 07 2016
Konkursi Ndërkombëtar i Kompozitorëve në Kryeqytetin Europian të Kulturës, Wroclaw 2016

13 07 2016
KONFERENCA “MUZIKOLOGJIA E RE” – PRAGË

16 06 2016
Konkursi për prodhimin e video-dokumentarëve prej 5-12 minuta, me tematikë sociale nga i gjithë territori i Shqipërisë

9 03 2016
Thirrje për pjesëmarrje në Albanian ICT Awards - Aktivitet për inovacionin dhe teknologjinë e informacionit dhe komunikimit

4 03 2016
Konkursi Nderkombetar i Kengetareve te rinj Operistik “Riccardo Zandonai” 2016

4 03 2016
KONKURS KITARE - GIANNI BERGAMO CLASSIC MUSIC AWARD

23 02 2016
KONKURSI Seifert edhe një herë!

23 02 2016
Konkursi Ndërkombëtar i 51 i Këngës së Toulouse

23 02 2016
Konkursi Ndërkombëtar i Pianos në Sacile të Italisë në datat 6 - 14 Maj 2016

18 02 2016
Thirrje për aplikime për shkëmbim eksperience/trajnim pranë Konservatorit “Giuseppe Tartini” të Triestes - në kuadër të programit Erasmus+

11 02 2016
Konkurs Nderkombëtar për Piano më 6-14 Maj, në Sacile - Itali

1 02 2016
Thirrje për aplikime per për të studiuar në Konservatorin e Muzikës “Giuseppe Tartini” të Triestes

29 01 2016
Thirrje për Propozime Projekti Artistik - Festivali i 8-të NEU NOW 2016

26 01 2016
Edicioni i 70-të i Konkursit të 2016 "të Komunitetit Evropian" për Këngëtarë të Rinj të Operas

8 01 2016
Thirrje për artistët !! - Si pjesë e projektit NE © XT Accelerator, ELIA

16 12 2015
Konkurs-Cello-për Muzikë të Re dhe Dhënien e Cmimit “Cello Domnick 2016” Shtutgard, 25-30 Prill 2016. Aplikimi deri më 29 shkurt, 2016.

2 12 2015
Programe Studimi Master në Interpretim Bashkëkohor dhe Kompozicion nga Akademia e Muzikës dhe Teatrit të Estonisë

20 11 2015
Njoftim mbi fituesit në programin Erasmus+ (Mobility for learners and staff –Higher Education Student and Staff Mobility)

11 11 2015
Lajmërim për aplikime në programin Erasmus+

2 07 2015
Konkursi i VII Ndërkombëtar i Konservatorit të Moskës për veglat frymore dhe perkusionin

22 06 2015
Kontakt shpk organizon konkursin fotografik mbi arkitekturën shqiptare

19 06 2015
New Scenes III - International composition competition organised by the Deutsche Oper Berlin and Hochschule für Musik Hanns Eisler Berlin

9 06 2015
Stuttgart Festival of Animated Film

25 05 2015
8th Leyla Gencer Voice Competition

22 05 2015
International Piano Competition with D-232 Sordino

22 05 2015
1st International Composition Competition “CHARLES IVES” for Chamber Music

12 05 2015
Jeunesses Musicales Conducting Masterclass - 20-25 July 2015 in Sibiu, ROMANIA with the Sibiu State Philharmonic Orchestra

6 05 2015
MusicaRivafestival - Broshura informative e klasave të masterit për vitin 2015

30 04 2015
Seventh CEI Venice Forum for Contemporary Art Curators. PERSPECTIVES IN FUNDING CONTEMPORARY ART RESEARCH.

24 04 2015
X INTERNATIONAL COMPETITION Young Musicians “Luigi Denza”

23 04 2015
“Musical Summer” - International Festival & Masterclasses, as well as an internal competition.

23 04 2015
X Edizione del Concorso Pianistico Internazionale Franz Liszt

23 04 2015
INTERNATIONAL PERCUSSION COMPETITION

23 04 2015
Concorso Internazionale di Violino "PREMIO RODOLFO LIPIZER" 2015

23 04 2015
Riga Summer School 2015